Skip to main content
0

“Vi kan alle sammen godt lide at sige vi kigger på helheden og behandler årsagen, men gør vi egentlig det? Douglas har lært mig en helt ny måde at anskue krop, sind og sammenhænge som jeg bruger hver dag på mig selv og mine klienter!”

KristofferFysioterapeut & Underviser

“BeActivated kurset var en god oplevelse, hvor man kunne mærke på underviserne, at de virkelig brænder for og tror på det de underviser i. Teknikerne gav størstedelen af tiden ret hurtige og gode effekter. Der blev også lagt vægt på at skræddersy en unik forklaring på hver kompensationsmønster hos den enkelte testperson, hvilket giver rigtig god mening i forhold til at have hele mennesket med i sin behandling”

MathiasFysioterapeut

“Jeg synes det er let at tage udgangspunkt i Be Activated som forklaring model, fordi klienten kan både se og hurtigt mærke på egen krop hvor de er svag og hvor lidt der skal for at ændre et mønster de gået længe med ... Tak Kristoffer og Douglas fordi I introducerede mig for denne måde at arbejde og se kroppe på. Det har helt klart rykket min måde at behandle på. Inden kurset var jeg også blevet ret træt af at være Fysioterapeut. Nu synes jeg det er vildt sjovt med disse teknikker. Tak :)”

KatrinFysioterapeut

“Super godt koncept som hurtigt giver resultater og hvor patienten er med i processen hele vejen. Konceptet er let at kombinere med de øvrige teknikker man bruger i dagligdagen. Det åbner for at lege med fysioterapien og blive endnu mere nysgerrig i at vide og mærke hvordan kroppen hænger sammen. De bedste anbefalinger herfra.”

AliceFysioterapeut

“Be Activated har vært til stor nytte for meg og mine pasienter og brukes daglig i forskjellige former. Teknikkene og tenkemåten appellerer til mange typer mennesker i forskjellige livssituasjoner.”

Håvard (NOR)Fysioterapeut

“Kan nogle gange løse det andet ikke kan og et godt udgangspunkt for videre behandling. Oplever at det også virker selvom man ikke fremprovokerer mange smerter ved behandling. Godt redskab!”

RasmusFysioterapeut

“En spændende og for mig ny tilgang til at tilføre kroppen en god muskel balance og dermed får forudsætninger for en god koordinering og muskelkraft så kroppen kan fungere bedst muligt.”

OveFysioterapeut

“To me Be Activated is movement that tries to cut trough the bullshit in healthcare. Health is personal, and the Be Activated courses focus on the need of the individuals. Both the clients needs and the practitioner is taken to account. Be Activated teaches how to be in the now and observe what happens during treatment. The method is safe and easy to learn and you can apply it immediately!”

Joan (SWE)Engineer

“Jeg deltog på på baggrund af stor nysgerrighed overfor konceptet, som jeg havde hørt godt om fra flere sider. Men også med en vis skepsis i form af om det mon virkelig kan passe, at en enkelt behandling kan have så stor effekt.
Det er meget sjældent, at jeg er kommet hjem fra en enkelt kursusdag og med det samme har kunnet gå i gang med at afprøve teknikker og se så overbevisende resultater - men det har jeg kunnet denne gang!”

MetteFysioterapeut

“Det er nu en uge siden jeg er blevet introduceret til Be Activated og jeg kan let bruge tilgangen i min faglige hverdag. Jeg arbejder bl.a. med ældre mennesker med hofteoperationer og har flere gange haft succes med at anvende Be Activated!”

TineFysioterapeut

“Lærerigt og spændende, nytænkende og fascinerende!”

KasperPraktiserende Læge

“Be Activated er en virkelig interessant filosofi. Jeg troede jeg skulle lære nogle manuelle teknikker, men det viste sig at være meget mere en det. Det er først nu jeg forstår begrebet holistisk.”

TineFysioterapeut

“Very specific and logical explanations of the bio-mechanics of the body and how things relate - also the interaction between the psychological and physical parts of the body is very logical and easy to understand!”

BoBody Therapist

“An excellent weekend learning how to globally integrate the sequential function of the locomotor system. Excellent venue, well organised, attended by colleagues that are serious about their clinical skills and their own health.”

RoscoChiropractor

“Meget inspirerende og anvendeligt! Har allerede meget gode erfaringer med at bruge det på mine pt. Kunne mærke effekten på min egen krop meget tydeligt 🙏👍😊 Glæder mig til level 2 😊”

VibekeFysioterapeut

“For mig rigtig spændende som almen praktiserende læge. Og jeg har allerede ladet mig inspirere af tankegangen.
Specielt respirationsøvelser bruger jeg flittigt. Jeg regner bestemt at komme på Level 2 snart!”

NielsPraktiserende Læge

“Kurset levede igen op til min forventning! Det var 2. gang på Level 1 og denne gang kunne jeg bedre gå i dybden med de områder og punkter jeg havde svært ved eller som nogle gange bliver nedprioriteret. Kurset har en stor betydning for mig som både menneske og behandler, og de ting hænger sammen.”

KirstenFysioterapeut

“Be Activated er et inspirerende/spændende kursus, der på en enkel måde giver gode redskaber til at hjælpe med at få en velfungerende krop. Samtidig formår Douglas på sin charmerende og kærlige måde, at berøre ting i livet, som er med til at finde den bedste udgave af en selv! Jeg kan på det varmeste anbefale kurserne.”

OveFysioterapeut

“Veltilrettelagt introkursus og god undervisning. Viden fra kursus kunne omsættes direkte i praksis med det samme!”

LeneFysioterapeut

“As every time, a very well organized seminar with convenient location, great food and welcoming atmosphere. Douglas, Kristoffer and Glyn where great in sharing information and helping to learn more about the principals of Be Activated!”

Michi (SUI)Physiotherapist

“Spændende, oplysende, lærerigt, dejlig stemning og 'hands on' :)”

MetteMassør, Yogainstruktør og Åndedrætsterapeut